• info@writingcoach.gr

Όροι χρήσης και Πολιτική Απορρήτου

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Εισαγωγικά

Σας καλωσορίζουμε στον διαδικτυακό τόπο www.writingcoach.gr (εφεξής «ιστοσελίδα»).

Κατωτέρω τίθενται υπόψη σας οι όροι και προϋποθέσεις χρήσης για την πρόσβαση και χρήση της ιστοσελίδας μας, τους οποίους κάθε επισκέπτης/χρήστης οφείλει να μελετήσει προσεκτικά και σε περίπτωση διαφωνίας να απέχει από οιαδήποτε χρήση της. Η χρήση της ιστοσελίδας μας δηλώνει ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων χρήσης από τον επισκέπτη/χρήστη, οι οποίοι ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου της.

Οι παρόντες όροι χρήσης δύνανται να ανανεώνονται και να τροποποιούνται από τη διαχειρίστρια ολικά ή μερικά, όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο, για την πληρέστερη ενημέρωση του επισκέπτη/χρήστη, πάντοτε στα πλαίσια της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών και ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να ελέγχει κάθε φορά τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις, σύμφωνα με τους παρόντες όρους χρήσης. Η συνέχιση της χρήσης από τον επισκέπτη/χρήστη δηλώνει εκ νέου αποδοχή των τροποποιημένων όρων από αυτόν, ενώ σε περίπτωση μη αποδοχής τους, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να απέχει από κάθε χρήση τους.

Σε κάθε περίπτωση, οι επισκέπτες/χρήστες  εισέρχεστε σε αυτό, με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

Διαχειρίστρια

Η παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί ιδιοκτησία της κ.Τσαμπά Αικατερίνης η οποία ορίζεται διαχειρίστρια της ιστοσελίδας.

Χαρακτήρας Ιστοσελίδας

Η παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί έναν χώρο ενημέρωσης, παροχής πληροφοριών και προβολής των υπηρεσιών που παρέχει η διαχειρίστρια. Οι πληροφορίες που δημοσιεύονται, παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς.

Τα ανωτέρω ισχύουν και για υλικό προερχόμενο από τρίτους, όπως σε περιπτώσεις αναδημοσίευσης κειμένων, κάτι το οποίο ρητά θα σημειώνεται. Η ιστοσελίδα και η διαχειρίστριά της δεν μπορούν να εγγυηθούν την εγκυρότητα, συνέχεια ή χρησιμότητα τέτοιου είδους υλικού, ούτε αναλαμβάνουν οποιαδήποτε νομική ή άλλη ευθύνη.

Η ιστοσελίδα μας δεν απευθύνεται σε παιδιά κάτω των 16 ετών

Εγκυρότητα Ιστοσελίδας

Με την επιφύλαξη σφαλμάτων που οφείλονται σε ανωτέρα βία, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών προβλημάτων στο σύστημα, η ιστοσελίδα δηλώνει ότι καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξασφάλιση της εγκυρότητας και ακρίβειας των πληροφοριών που δημοσιεύονται.

Οι πληροφορίες και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση, άμεσα ή έμμεσα, παρότρυνση, συμβουλή ή προτροπή για τη διενέργεια οποιασδήποτε πράξης, αλλά ο επισκέπτης/χρήστης καλείται να τα αξιολογήσει ατομικά και να ενεργήσει κατά την κρίση και τη διακριτική του ευχέρεια, αποκλειόμενης κάθε ευθύνης της ιστοσελίδας και της διαχειρίστριάς της.

Δηλώσεις – Υποχρεώσεις του επισκέπτη/χρήστη

Ο επισκέπτης/χρήστης δηλώνει υπεύθυνα ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα μας για αποστολή, δημοσίευση, ή μετάδοση ή διάθεση με άλλους τρόπους περιεχομένου που μπορεί να είναι παράνομο, απειλητικό, ενοχλητικό, άσεμνο, ή να εκφράζει εμπάθεια, φυλετικές, ή άλλες διακρίσεις, να παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, να περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα και εν γένει να παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία. Για οιαδήποτε ζημία προκληθεί, από την κατά τα ανωτέρω κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών από τον επισκέπτη/χρήστη, αποκλειστική ευθύνη φέρει ο χρήστης.

Περιορισμός – Αποποίηση Ευθύνης

Η ιστοσελίδα δύναται να παραπέμπει τους χρήστες σε άλλους διαδικτυακούς τόπους μέσω «συνδέσμων» (hyperlinks). Στην περίπτωση αυτή ρητά δηλώνεται ότι οι ανωτέρω σύνδεσμοι δεν ελέγχονται ως προς το περιεχόμενό τους, τη διαθεσιμότητά τους, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών. Η χρήση αυτών των συνδέσμων θα γίνεται αποκλειστικά για τη διευκόλυνση των επισκεπτών/χρηστών και με αποκλειστική ευθύνη των επισκεπτών/χρηστών σύμφωνα και με τους όρους χρήσης των διαδικτυακών τόπων.

Οποιαδήποτε απορία σχετικά με αυτές, τις έξω από τη σελίδα αυτή, πληροφορίες ή πηγές, πρέπει να απευθύνεται στους αρμόδιους τρίτους παρόχους.

Η ύπαρξη δεσμών με ιστοσελίδες (απλός δεσμός ή με Banner), υφίστανται στα πλαίσια της φιλοξενίας αυτής της σελίδας σε κάποιον παροχέα (web hosting) και ισχύουν και γι’ αυτές όλα τα ανωτέρω.

Η παρούσα ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των συνδέσμων αυτών και ο κάθε επισκέπτης της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχεται εκ των προτέρων την αποποίηση των σχετικών ευθυνών μας από τη χρήση αυτών και των περιεχομένων τους.

Η ιστοσελίδα δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τυχόν απαιτήσεις νομικής φύσεως ή για οιαδήποτε άμεση ή έμμεση ζημία ή δαπάνες, οι οποίες μπορεί να προκύψουν από τη λειτουργία ή μη, την πρόσβαση, τη χρήση ή την πλοήγηση στην παρούσα ιστοσελίδα ή από το κατέβασμα (download) υλικού, κειμένου, και λοιπών δεδομένων που περιλαμβάνονται σε αυτές, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά τυχόν ζημιών που προκλήθηκαν από ιούς (viruses), λάθη στο πρόγραμμα (bugs), από ανθρώπινο παράγοντα, από οποιοδήποτε σύστημα ή εξάρτημα υπολογιστών (hardware), λογισμικό (software), δυσλειτουργία προγράμματος ή οποιοδήποτε άλλο λάθος, παράλειψη ή καθυστέρηση στη μετάδοση από τον υπολογιστή ή από τη σύνδεση δικτύου.

Κάθε επισκέπτης οφείλει να λαμβάνει όλα τα κατάλληλα μέτρα ασφάλειας (π.χ. προγράμματα προστασίας από ιούς) πριν από οποιαδήποτε ‘’κατέβασμα’’ από αυτή την ιστοσελίδα. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή επισκευών, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/ χρήστης και σε καμία περίπτωση η ιστοσελίδα.

Η ιστοσελίδα δεν φέρει ευθύνη για την προσωρινή μη διαθεσιμότητά της, για την διακοπή μεμονωμένων ή όλων των λειτουργιών ή εφαρμογών της ή για οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή τεχνικά θέματα τυχόν εμφανισθούν.

Εμπορική εκμετάλλευση ιστοσελίδας

Η διαχειρίστρια της ιστοσελίδας δύναται να συνάπτει συμφωνίες με τρίτους για διαφημίσεις προϊόντων ή και υπηρεσιών καθώς και για πάσης φύσεως προωθητικές ενέργειες (ενδεικτικά συνεργατικό marketing). Σε αυτή την περίπτωση τα οφέλη, οικονομικά ή και όχι, από τις συγκεκριμένες συμφωνίες τα καρπώνεται η ίδια ρητώς εξαιρουμένης της περιπτώσεως που έχει εκχωρήσει μέρος ή και το σύνολό τους.

Δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας

Όλα τα στοιχεία, οι πληροφορίες και τα δεδομένα που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά των εικόνων, φωτογραφιών, κειμένων, σχεδιαγραμμάτων, παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ιστοσελίδας και προστατεύονται από τις σχετικές νομοθετικές διατάξεις του Ευρωπαϊκού και Ελληνικού δικαίου περί πνευματικής ιδιοκτησίας (ν. 2121/1993).

Η πρόσβαση στα ανωτέρω στοιχεία και πληροφορίες δεν συνεπάγεται σε καμία περίπτωση μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους. Κάθε αντιγραφή, αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, κατέβασμα αρχείων (downloading) ή άλλη χρήση του περιεχομένου των ιστοσελίδων με αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, την παραπλάνηση των επισκεπτών/χρηστών, απαγορεύεται ρητά, εκτός αν δοθεί ρητώς προηγούμενη γραπτή άδεια της ιστοσελίδας.

Κατ’ εξαίρεση και χωρίς αυτό να σημαίνει παραχώρηση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, επιτρέπεται η χρήση, εκμετάλλευση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή και αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου, χωρίς πρόθεση εμπορικής εκμετάλλευσης, υπό την προϋπόθεση πως αυτά δε θα αλλοιωθούν με οποιονδήποτε τρόπο και μόνο εφόσον αναφέρεται ρητά η πηγή του περιεχομένου και ο συντάκτης του σχετικού κειμένου.

Συμπεριφορά Επισκεπτών/Χρηστών

Οι επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας οφείλουν να συμμορφώνονται με τους κανόνες και τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου και τη σχετική νομοθεσία που διέπει τις τηλεπικοινωνίες και να απέχουν από κάθε παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά κατά τη χρήση αυτής και σε σχέση με αυτήν.

Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις είναι δεσμευτικοί καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους, ενώ αναπόσπαστο και δεσμευτικό μέρος των όρων χρήσης αποτελεί επίσης και η ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (παρακάτω).

Διέπονται και συμπληρώνονται από το Ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς τον νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν χωρίς, σε καμία περίπτωση, να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δεν θα λαμβάνεται υπόψη και δεν θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτήν.

Διαφορές που τυχόν προκύπτουν από την εφαρμογή των όρων και την εν γένει χρήση της ιστοσελίδας από τον επισκέπτη ή χρήστη αυτής, θα επιλύονται καταρχήν φιλικά, αν όμως αυτό δεν καταστεί εφικτό και θα υπάγονται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.

Σχετικά με τα εκτυπώσιμα ή άλλα ψηφιακά προϊόντα που δημιουργούμε και διαθέτουμε προς πώληση.

1.Οι Όροι Αγοράς είναι συμπληρωματικοί των Όρων Χρήσης του Site. Κάθε εκτυπώσιμος οδηγός ή βοήθημα που που αγοράζετε μέσα από το Site www.writingcoach.gr αποτελεί την άδεια για τη χρήση του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού προϊόντος μόνο για αυστηρά προσωπική χρήση, χωρίς πρόθεση εμπορικής ή άλλης εκμετάλλευσης και υπόκειται στους επιπλέον όρους που τυχόν αναγράφονται σε αυτό. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποκτάτε πρόσβαση στο αντίστοιχο ψηφιακό προϊόν. Επομένως η υπηρεσία έχει ολοκληρωθεί και δεν είναι τεχνικά δυνατή η επιστροφή του. Ως πωλητής των προϊόντων θα νοείται η ιστοσελίδα δια της διαχειρίστριάς της. Για τη χρήση των προϊόντων και ανάλογα με το είδος τους κατά περίπτωση αρκεί ένα απλό λογισμικό το οποίο παρέχεται δωρεάν στο διαδίκτυο.

2.Τα προϊόντα παρέχονται κατ’ αρχήν για αυστηρά προσωπική χρήση αποκλειόμενης της κάθε είδους δημόσιας προβολής ή σύγχρησης με την επιφύλαξη της παραγράφου 3 του παρόντος. Αν το προϊόν προορίζεται για κάποιο ελεύθερο επαγγελματία ή οποιοδήποτε άτομο, η χρήση του επιτρέπεται μόνο από τον ίδιο και περιορίζεται εντός του χώρου στον οποίο δραστηριοποιείται και ειδικεύεται.

3. Σε περίπτωση εμπορικής πρόθεσης ή άλλης εκμετάλλευσης του εκτυπώσιμου που αγοράζετε, οφείλετε να αποστέλλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην επιχείρηση Κατερίνα Τσαμπά του Μιχαήλ, στην οποία ανήκει το site www.writingcoach.gr, στο info@writingcoach.gr για να συζητήσετε τη δυνατότητα πληρωμής εφάπαξ ποσού το οποίο θα καθορίζεται ανάλογα με το είδος του προϊόντος για την άδεια χρήσης, η οποία θα μπορεί να σας παρέχει τη δυνατότητα απεριόριστης εκμετάλλευσής του. Η απόφαση είναι στη διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης. Τυχόν παράνομη και/ή μη εξουσιοδοτημένη χρήση θα ερευνηθεί και θα ακολουθηθούν όλες οι απαραίτητες νομικές ενέργειες από την επιχείρηση Κατερίνα Τσαμπά του Μιχαήλ. (www.writingcoach.gr).

4.Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσα από το www.writingcoach.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από τον ελληνικό Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994 και Ν.4512/2018), που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

5.Για τυχόν απώλεια του αγορασθέντος, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@writingcoach.gr

6.Το www.writingcoach.gr αποθηκεύει αυτόματα τα στοιχεία που θα δηλώσετε (e-mail, όνομα, επώνυμο). Σε περίπτωση παραβίασης των όρων χρήσης η εταιρία μας, πέραν της ανάκλησης της πρόσβασής σας στο προϊόν, μπορεί να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα της όπως αυτό ορίζεται από τον νόμο 4481/2017 και 2121/1993 περί πνευματικών δικαιωμάτων.

7.Σε περίπτωση τυπογραφικού λάθους, παράλειψης ή απώλειας αρχείων, η ομάδα μας εντός 7 εργάσιμων ημερών θα αντικαταστήσει κάθε προβληματικό προϊόν. 

8.Επιτρέπεται η εκτύπωση και η πλαστικοποίηση του υλικού πάντα για προσωπική χρήση όπως ορίζεται στην παράγραφο 2 του παρόντος.

9.Η ομάδα μας έχει δικαίωμα να αλλάξει τους όρους χρήσης και των υπηρεσιών χωρίς προειδοποίηση.

Tιμολόγηση – Τρόποι πληρωμής

Όλες οι τιμές και χρεώσεις των προϊόντων αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας κατά τη διαδικασία επιλογής και παραγγελίας τους. Η υποβολή της παραγγελίας συνεπάγεται σαφώς και υποχρέωση πληρωμής για την απόκτηση των προϊόντων. Η πληρωμή των προϊόντων γίνεται εφάπαξ με την προκαταβολή του συνολικού ποσού.

Η πληρωμή για τα ψηφιακά προϊόντα ή υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του Site γίνεται με τη χρήση κάρτας ή με τραπεζική κατάθεση.

Η τραπεζική κατάθεση μπορεί να γίνει στην εξής τράπεζα:

Τράπεζα Πειραιώς                                                                                                 

IBAN GR24 0172 2000 0052 0007 5432 663                                           

Δικαιούχος ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΑΜΠΑ

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ – Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στο https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm.

Λοιπές διατάξεις

Σε καμιά περίπτωση η παράλειψη ή καθυστέρηση της ιστοσελίδας να ασκήσει νόμιμα ή συμβατικά δικαιώματά της, που απορρέουν από τους παρόντες όρους χρήσης, δεν θα μπορεί να ερμηνευθεί ως παραίτηση από αυτά αλλά ούτε και να θεωρηθεί ότι τα δικαιώματά της αυτά αποδυναμώνονται.

Οι ανωτέρω όροι συνομολογούνται όλοι ως ουσιώδεις και δύναται να τροποποιηθούν μόνο εγγράφως.

Η ακυρότητα ή η ακυρωσία ενός όρου δεν θα έχει καμία επίδραση στο κύρος των λοιπών όρων.

Επικοινωνία

Για κάθε είδους πληροφορίες, διευκρινίσεις, υποβολή οποιουδήποτε αιτήματος, όπως μεταξύ άλλων επικοινωνία με τη διαχειρίστριά της, μπορείτε να επικοινωνείτε katerina@writingcoach.gr

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Πολιτική Απορρήτου

Κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας μπορεί να επιλέξετε να εγγραφείτε στη λίστα των συνδρομητών μας, να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω φορμών επικοινωνίας, να αφήσετε σχόλια στις αναρτήσεις μας, να πάρετε μέρος σε κάποια έρευνα ή ερωτηματολόγιο. Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία που μας παρέχετε για να βελτιώσουμε την απόδοσή μας και για να σας στείλουμε πληροφορίες, προτάσεις και προσφορές.

Η ιστοσελίδα μας είναι εναρμονισμένη πλήρως με την κείμενη νομοθεσία και τις ισχύουσες διατάξεις περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα λαμβανομένων υπόψη ιδίως τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 (ενσωμάτωση οδηγίας 95/46/ΕΚ), του Ν. 3471/2006, ως ισχύουν, του Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR) (ΕΕ) 2016/679 και του Ν.4624/2019 (Ενσωμάτωση Οδηγίας (ΕΕ) 2016/680). Συνεπώς, τα προσωπικά σας δεδομένα χαίρουν πλήρους προστασίας από την ιστοσελίδα μας τόσο κατά το στάδιο της συλλογής τους όσο και κατά την επεξεργασία τους, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις περί προστασίας. Με την εγγραφή σας στις υπηρεσίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα μας συναινείτε επίσης στην αποθήκευση και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με το παρόν κείμενο.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η παρούσα πολιτική περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί και προστατεύει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα (εφεξής «Προσωπικά Δεδομένα») των φυσικών προσώπων (εφεξής τα «Υποκείμενα Δεδομένων») που της γνωστοποιούνται είτε κατά τη διάρκεια χρήσης των υπηρεσιών της είτε μέσω της εγγραφής των χρηστών στην ιστοσελίδα μας. Επίσης, η παρούσα Πολιτική περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η ιστοσελίδα μας συλλέγει, διαβιβάζει, επεξεργάζεται, χρησιμοποιεί και γνωστοποιεί τα προσωπικά δεδομένα των υποκειμένων δεδομένων και καθορίζει τις πρακτικές της σχετικά με την ασφαλή επεξεργασία αυτών.

Α. Βασικές έννοιες

Ως προσωπικά δεδομένα θεωρείται κάθε πληροφορία που αναφέρεται και προσδιορίζει ένα άτομο, όπως: στοιχεία αναγνώρισης (ονοματεπώνυμο, ηλικία, κατοικία, επάγγελμα, οικογενειακή κατάσταση κ.λπ.), φυσικά χαρακτηριστικά, εκπαίδευση, εργασιακές σχέσεις, οικονομική κατάσταση, ηλεκτρονικά ίχνη, ενδιαφέροντα, δραστηριότητες, συνήθειες.

Εξ αυτών η ιστοσελίδα μας δύναται να συγκεντρώσει ορισμένα όπως ονοματεπώνυμο, ηλικία και κυρίως ηλεκτρονικά ίχνη και διευθύνσεις ηλεκτρονικών ταχυδρομείων και πάντα κατόπιν συναινέσεως του υποκειμένου δεδομένων.

Αντίθετα σε καμία περίπτωση δεν θα ζητηθούν από την ιστοσελίδα μας ή τη διαχειρίστριά της ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα όπως η φυλετική ή εθνοτική προέλευση, τα πολιτικά φρονήματα και θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις.

Β. Συλλογή και Χρήση Προσωπικών Δεδομένων

Η Ιστοσελίδα μας συλλέγει Προσωπικά Δεδομένα:

Αυτόματα όταν τα Υποκείμενα Δεδομένων εισέρχονται στην Ιστοσελίδα μας (cookies κλπ.)

Κατόπιν συμπληρώσεώς από τα Υποκείμενα Δεδομένων στην Ιστοσελίδα μας (όνομα, επώνυμο, e-mail κλπ.)

Στο ως άνω πλαίσιο η Ιστοσελίδα μας ενδέχεται να συλλέγει, αποθηκεύει και χρησιμοποιεί τους ακόλουθους τύπους Προσωπικών Δεδομένων:

-πληροφορίες που παρέχουν τα Υποκείμενα Δεδομένων προς τον σκοπό επικοινωνίας με την Ιστοσελίδα μας, εγγραφής τους στα Ενημερωτικά Μηνύματα καθώς και χρησιμοποίησης των υπηρεσιών της

-οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που τα Υποκείμενα Δεδομένων επιλέγουν να γνωστοποιήσουν στην Ιστοσελίδα μας (είτε μέσω του Δικτυακού της Τόπου είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο)

-οποιεσδήποτε πληροφορίες που τα Υποκείμενα Δεδομένων επιλέγουν να γνωστοποιήσουν στην Ιστοσελίδα μας προς το σκοπό της πληρέστερης επικοινωνίας με τους διαχειριστές της

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες που δύναται να συλλέγει η Ιστοσελίδα μας από τα Υποκείμενα Δεδομένων είναι οι εξής:

Προσωπικά Στοιχεία (π.χ. Όνομα, Επώνυμο, Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (E-mail))

Δεδομένα Εργασίας (π.χ. Απασχόληση, Θέση / Τίτλος Εργασίας, Τόπος Εργασίας)

Η Ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί τα Προσωπικά Δεδομένα των Υποκειμένων Δεδομένων για τους ακόλουθους λόγους:

-την παροχή ενημέρωσης στα Υποκείμενα Δεδομένων

-την παροχή των αιτούμενων υπηρεσιών στα Υποκείμενα Δεδομένων

-την ενημερωτική υποστήριξη των Υποκειμένων Δεδομένων αναφορικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες

-την ικανοποίηση των εκάστοτε απαιτήσεων των Υποκειμένων Δεδομένων σχετικά με τις υπηρεσίες που διατίθενται από και μέσω του Δικτυακού Τόπου της Ιστοσελίδα μας

-την απάντηση σε ερωτήματα και αιτήματα που απευθύνουν στην Ιστοσελίδα μας τα Υποκείμενα Δεδομένων

-την ενημέρωση των Υποκειμένων Δεδομένων σχετικά με νέες προσφορές / κατηγορίες υπηρεσιών μέσω της αποστολής σε αυτούς προωθητικών / ενημερωτικών δελτίων μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (emails), εκτός και εάν έχουν ζητήσει να μη λαμβάνουν τέτοια ενημερωτικά δελτία.

-για εσωτερικούς σκοπούς της Ιστοσελίδας μας και σκοπούς διασφάλισης της ποιότητας

-για άλλους σκοπούς όπως προβλέπεται ή απαιτείται από τον νόμο (π.χ. συμμόρφωση της Ιστοσελίδας μας με νομική της υποχρέωση, ή για την προστασία των ζωτικών της συμφερόντων ή των συμφερόντων των Υποκειμένων Δεδομένων ή όταν η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των εννόμων συμφερόντων που επιδιώκει η Ιστοσελίδα μας)

Γ. Cookies και Διευθύνσεις IP

Το cookie είναι ένα μικρό ηλεκτρονικό αρχείο, συνήθως αποτελούμενο από γράμματα και αριθμούς, το οποίο αποστέλλεται από μια διαδικτυακή τοποθεσία και αποθηκεύεται στην ηλεκτρονική συσκευή του χρήστη, επιτρέποντας την ταυτοποίηση της συγκεκριμένης συσκευής. Τα Cookies παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εν γένει λειτουργία του διαδικτύου καθώς συμβάλουν στη βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης του χρήστη.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της όπως επίσης και για να διατηρεί πληροφορίες οι οποίες χρησιμοποιούνται για την ανάγκη στατιστικών μελετών για συγκεκριμένο διάστημα.

Τα cookies χωρίζονται στις παρακάτω κατηγορίες:
– Cookies λειτουργικότητας. Αυτά τα cookies θυμούνται τις προτιμήσεις σας κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, ώστε να μπορούμε να σας προτείνουμε ενότητες με βάση τις ανάγκες σας βοηθώντας σας έτσι να βρίσκετε πολύ πιο εύκολα αυτό που αναζητάτε.
– Cookies επιδόσεων. Τα cookies επιδόσεων συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας. Μας επιτρέπουν να δούμε ποιες σελίδες επισκέπτονται πιο συχνά, μας ενημερώνουν εάν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα κατά την πλοήγηση κλπ. Αυτά τα cookies δεν συλλέγουν πληροφορίες που προσδιορίζουν τον επισκέπτη καθώς οι πληροφορίες είναι συγκεντρωτικές και ως εκ τούτου, ανώνυμες. Χρησιμοποιούνται μόνο για να τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας του site.
– Cookies Διαφήμισης. Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να παρέχουν διαφημίσεις σχετικές με εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Χρησιμοποιούνται επίσης για την αποστολή διαφήμισης ή προσφορών που ανταποκρίνονται περισσότερο στις ανάγκες σας περιορίζοντας έτσι τα ανεπιθύμητα και άνευ ουσίας διαφημιστικά μηνύματα. Επίσης μας βοηθούν στη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των διαφημιστικών καμπανιών μας.
– Cookies Analytics. Είναι υποσύνολο των Cookies λειτουργικότητας και μας δίνουν τη δυνατότητα να αξιολογούμε την αποτελεσματικότητα των διάφορων λειτουργιών της ιστοσελίδας μας, βελτιώνοντας έτσι συνεχώς την εμπειρία που σας προσφέρουμε.

Απενεργοποιώντας τα Cookies ή κάνοντας ανάκληση της συγκατάθεσής σας, συγκεκριμένες λειτουργίες της ιστοσελίδας δεν θα είναι διαθέσιμες.

Σε κάθε υπολογιστή που συνδέεται στο Διαδίκτυο εκχωρείται ένας μοναδικός αριθμός που είναι γνωστός ως διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP). H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής του χρήστη έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και στη συνέχεια στην Ιστοσελίδα, αποθηκεύεται και δύναται να αξιοποιηθεί, εάν είναι αναγκαίο, στην περίπτωση παραβίασης των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας εκ μέρους του χρήστη.

Δ. Μέτρα Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των Υποκειμένων Δεδομένων

Η Ιστοσελίδα μας λαμβάνει κατάλληλα νομικά, οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων των Υποκειμένων Δεδομένων, καθώς και τεχνικά μέτρα για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων των Υποκειμένων Δεδομένων σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία περί απορρήτου και ασφάλειας δεδομένων. Η Ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί ποικίλες τεχνολογίες και διαδικασίες για την ασφάλεια προκειμένου να προστατεύσει τα Προσωπικά Δεδομένα των Υποκειμένων Δεδομένων από τυχόν παράνομη καταστροφή, απώλεια, κακή χρήση ή μεταβολή, καθώς και από μη εξουσιοδοτημένη ή παράνομη επεξεργασία, χρήση ή γνωστοποίηση.

Η Ιστοσελίδα μας θα διαγράψει ή θα προβεί σε επαναταυτοποίηση των Προσωπικών Δεδομένων των Υποκειμένων Δεδομένων μόλις αυτά δεν είναι πλέον απαραίτητα για την παροχή των υπηρεσιών της ή/και την εκτέλεση των επιχειρηματικών της σκοπών ή/και για την εκτέλεση εκ μέρους της συναφθείσας σύμβασης ή/και για νομικούς λόγους, ή όπως άλλως προβλέπεται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων.

Ε. Μη Αποκάλυψη Προσωπικών Δεδομένων σε Τρίτους

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στην παρούσα Πολιτική, η Ιστοσελίδα μας δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθ’ οιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή κοινοποίηση των Προσωπικών Δεδομένων των Υποκειμένων Δεδομένων σε κάποιο τρίτο μέρος.

Περαιτέρω, η Ιστοσελίδα μας δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα Προσωπικά Δεδομένα των Υποκειμένων Δεδομένων της σε τρίτα φυσικά ή/και νομικά πρόσωπα παρά μόνο:

α) εάν τα Υποκείμενα Δεδομένων έχουν παράσχει τη ρητή συγκατάθεσή τους και (i) το τρίτο μέρος (φυσικό ή νομικό πρόσωπο συνεργάτης / προμηθευτής / πάροχος υπηρεσιών της Ιστοσελίδας μας) έχει παράσχει σαφείς εγγυήσεις σχετικά με τα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα που διέπουν την προς εκτέλεση επεξεργασία και (ii) το τρίτο μέρος (φυσικό ή νομικό πρόσωπο συνεργάτης / προμηθευτής / πάροχος υπηρεσιών της Ιστοσελίδα μας) έχει συνάψει γραπτή συμφωνία με την Ιστοσελίδα μας με την οποία τίθενται για το τρίτο μέρος υποχρεώσεις παρόμοιες με αυτές που υπέχει η Ιστοσελίδα μας σύμφωνα με τις διατάξεις για την προστασία Προσωπικών Δεδομένων

β) εάν αυτό επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης της Ιστοσελίδας μας με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο τυχόν εισαγγελικές, αστυνομικές, ανακριτικές και δικαστικές αρχές, ανταποκρινόμενη σε αίτημά τους

γ)σε σχέση με τυχόν νομικές/δικαστικές διαδικασίες ή επικείμενες νομικές/δικαστικές διαδικασίες

δ)προς τον σκοπό σύστασης, άσκησης ή υπεράσπισης των εννόμων συμφερόντων της, – συμπεριλαμβανομένης της παροχής πληροφοριών σε ρυθμιστικές, διωκτικές ή άλλες αρχές για σκοπούς αποτροπής και αντιμετώπισης απάτης, μη εξουσιοδοτημένης χρήσης υπηρεσιών και παράνομης δραστηριότητας.

ΣΤ.Δικαιώματα Υποκειμένων Δεδομένων

Τα Υποκείμενα Δεδομένων μπορούν να ασκήσουν τα ακόλουθα δικαιώματα που απορρέουν από την ισχύουσα νομοθεσία:

  • Δικαίωμα διαφανούς ενημέρωσης, ανακοίνωσης και ρυθμίσεις για την άσκηση των δικαιωμάτων τους (όπως αναλυτικά γίνεται με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου)
  • Δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που έχουμε συλλέξει
  • Δικαίωμα διόρθωσης των ανακριβών πληροφοριών
  • Δικαίωμα διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη»)
  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων
  • Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων
  • Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων
  • Δικαίωμα ανάκλησης της ήδη δοθείσας συγκατάθεσης (χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα).

Για την άσκηση των ως άνω δικαιωμάτων ή για οποιαδήποτε απορία τα Υποκείμενα Δεδομένων μπορούν να επικοινωνούν με την Ιστοσελίδα μας:

Μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση  parentshug@parentshug.eu 

Επιπλέον, τα Υποκείμενα Δεδομένων  διατηρούν το δικαίωμα υποβολής έγγραφης καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή αναφορικά με την προστασία των Προσωπικών τους Δεδομένων, δηλαδή στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Λεωφόρος Κηφισίας, αριθμός 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, +30 210 6475600, e-mail επικοινωνίας contact@dpa.gr) καθώς και το δικαίωμα δικαστικής προσφυγής σε περίπτωση που θεωρούν ότι παραβιάστηκαν τα Προσωπικά τους Δεδομένα. Στην τελευταία περίπτωση ρητώς συμφωνείται ότι αποκλειστικά αρμόδια είναι τα Δικαστήρια της πόλης της Θεσσαλονίκης, όπως αναλυτικά αναφέρεται και στους όρους χρήσης.

Ζ. Διαφημιστικά μηνύματα

Με την προϋπόθεση ότι μας έχει παρασχεθεί η  σχετική συγκατάθεσή σας, ενδέχεται να   λάβετε από εμάς διαφημιστικά μηνύματα πάντοτε με συναφές περιεχόμενο προς τον σκοπό του site μας και τα ενδιαφέροντά σας. Εάν δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε σχετικά μηνύματα με προωθητικές ενέργειες μπορείτε να ακολουθήσετε το link διαγραφής που περιέχεται σε κάθε e-mail που σας αποστέλλουμε ή εναλλακτικά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο parentshug@parentshug.eu.

Λοιποί Όροι

Η ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει ή να τροποποιεί την Πολιτική Απορρήτου σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, χωρίς ειδοποίηση των χρηστών. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στην Πολιτική Απορρήτου θα τίθενται σε ισχύ αμέσως, δηλαδή από την ανάρτησή τους στην Ιστοσελίδα. Οι χρήστες ενδεχομένως να πρέπει να συναινέσουν εκ νέου σε ολόκληρο το κείμενο της πολιτικής απορρήτου ή μόνο στο μέρος το οποίο τροποποιήθηκε.

Το πρωτότυπο ελληνικό κείμενο της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου της Ιστοσελίδας/Εφαρμογής μπορεί να έχει μεταφραστεί σε άλλες γλώσσες. Οι μεταφράσεις αποτελούν διευκόλυνση και δεν απορρέουν δικαιώματα από τα κείμενά τους. Σε περίπτωση διαφωνίας σχετικά με το περιεχόμενο ή την ερμηνεία της Πολιτικής Απορρήτου ή διαφοράς μεταξύ της ελληνικής εκδοχής τους και οποιασδήποτε άλλης μεταφρασμένης εκδοχής τους, οι ελληνικές εκδοχές των κειμένων, στο βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία, ισχύουν, υπερισχύουν και είναι οριστικές. Η ελληνική εκδοχή της Πολιτικής Απορρήτου διατίθεται στην Ιστοσελίδα (απαιτείται επιλογή της ελληνικής γλώσσας).