Κειμενογράφηση

Η κειμενογράφηση έχει δύναμη! Οι λέξεις τη δική τους δυναμική. Ο εύστοχος συνδυασμός τους προκαλεί συναίσθημα κι αυτό είναι που αποζητά αυτός που θα διαβάσει τα κείμενά σου.

Στον κόσμο πια του διαδικτύου τα κείμενα -το content- χρειάζονται παντού. Κείμενα για sites, για άρθρα, για τις landing pages σου, για τα newsletter, για social media, για προώθηση προϊόντων αλλά και τόσα άλλα ακόμα.

Τα σωστά κείμενα είναι αυτά που θα φέρουν το site σου στην αρχική σελίδα της google. Αυτά φέρνουν τους αναγνώστες στο blog σου, αυτά τους πελάτες να αγοράσουν, αυτά να έχεις πιστούς ακόλουθους στα social media.

Γνωρίζουν όλοι, όμως, από σωστή κειμενογράφηση;

Είναι άλλο να γράφει κάποιος για δική του ευχαρίστηση κι άλλο επαγγελματικά. Ειδικά στον κόσμο του διαδικτύου πρέπει να είναι γνώστης πολλών κανόνων. Τα κείμενα οφείλουν να στοχεύουν στον σκοπό του κάθε πελάτη. Ποιος είναι ο δικός σου;

Μέσα από την εκπαίδευσή μου πάνω στην κειμενογράφηση στο διαδίκτυο και τις συνεργασίες μου με επαγγελματίες, μπορώ να σου παρέχω τα κείμενα που επιθυμείς, στην ώρα τους, άρτια, στοχευμένα, ελκυστικά και επιμελημένα.

Κλείσε ένα δωρεάν 30λεπτο ραντεβού να δούμε μαζί τις ανάγκες σου

Αν σε ενδιαφέρει το copywriting, ghostwriting ή τα προωθητικά κείμενα, στείλε μου mail στο katerina@writingcoach.gr και θα μιλήσουμε.