Κάνε εξάσκηση στη συγγραφή μαζί μου

Αυτό που κάνω στο coaching θα το πω απλά: το γουστάρω πολύ! Γι’ αυτό σκέφτηκα να κάνεις εξάσκηση στη συγγραφή μαζί μου. Σε αυτήν εδώ τη σελίδα θα δεις τα βήματα και μπορείς να μου στείλεις στο katerina@writingcoach.gr το γραπτό σου για να σου στείλω το feedback μου.

Θυμήσου ότι χρειάζεσαι 15′ την ημέρα. Αν μπορείς και παραπάνω ακόμα καλύτερα.

Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

  • Βρες το θέμα για το οποίο θα γράψεις

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κομπιούτερ, το laptop, tablet ή το κινητό σου και φυσικά πάντα το σημειωματάριό σου. Αν χρησιμοποιείς journal, μπορείς και αυτό. Πάρα πολλές επιλογές στη διάθεσή για να κάνεις εξάσκηση στη συγγραφή.

  • Βάλε ένα χρονόμετρο

Αρκετοί συγγραφείς ή και επίδοξοι συγγραφείς, χρησιμοποιούν χρονόμετρο και μάλιστα τους βοηθάει στη δημιουργικότητά τους. Σου προτείνω να βάλεις ένα είτε από το κινητό σου είτε ένα ψηφιακό όπως αυτό που βρήκα.

Το χρονόμετρο θα σε βοηθήσει να μείνεις συγκεντρωμένος γι’ αυτό και μπορείς να το χρησιμοποιείς και σε άλλες εργασίες σου. Επίσης, σου δημιουργεί την αίσθηση του επείγοντος. Όμως, προσοχή! Αν τυχόν διαπιστώσεις ότι σε αγχώνει παρά σου κάνει καλό, παράτα το αμέσως!

  • Ξεκίνα την εξάσκηση στη συγγραφή

Αν δεν έχεις ιδέα για τι να γράψεις, εδώ σου έχω 12 ιδέες. Κάνε την εγγραφή σου. Είναι δωρεάν.

  • Στείλε μου το γραπτό σου

Γράψε την αρχή της ιστορίας σου μέχρι 500 λέξεις και στείλ’ το μου να σου δώσω το feedback μου.

Όλοι χρειαζόμαστε μια γνώμη, ειδικά όταν πρόκειται για συγγραφή. Αυτή η σελίδα σου παρέχει τη δυνατότητα να πάρεις ανατροφοδότηση από μένα. Εγώ χαίρομαι πάντα με όλα τα μηνύματα που λαμβάνω. Με τιμάς αν το κάνεις κι εσύ.

Καλή επιτυχία!