Testimonials

Γνωρίζοντας πλέον την Κατερίνα μέσα από τη δουλειά της μπορώ να πω ότι με εξέπληξε ευχάριστα ο σωστός επαγγελματισμός. Προσεγγίζει το έργο με σεβασμό προς τον συγγραφέα αλλά και το ίδιο το κείμενο. Με σωστές παρατηρήσεις και συνέπεια βοηθάει σε ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Τάσος Κυριαζής – Συγγραφέας

Είναι φορές που σε όλους εμάς δημιουργείται η ανασφάλεια πως το κείμενο μας, έχει κάποια
σημεία που, αν προσαρμοστούν, βελτιωθούν, μπορούν να λάμψουν ακόμα περισσότερο τις
απόψεις μας και να ξεδιαλύνουν αρκετά θέματα. Αυτό είναι που με οδήγησε να εμπιστευτώ την
Κατερίνα.

Η αλήθεια είναι πως η σελίδα της εμφανιζόταν συχνά μπροστά μου, οπότε το εξέλαβα ως θετικό οιωνό. Μπορώ να πω πως δεν το μετάνιωσα. Επαγγελματίας, που από την πρώτη στιγμή σεβάστηκε το κείμενο. Μου πρότεινε εναλλακτικές, με συμβούλεψε για τα επόμενα βήματα. Δεν περιορίστηκε μόνο να διορθώσει αλλά να ακούσει αυτό που μπορεί να ήθελαν να πουν οι ήρωες και εγώ δεν μπορούσα να το αντιληφθώ σωστά. Μόνο θετικές είναι οι εντυπώσεις που έχω από την συνεργασία μου με την Κατερίνα.

Κατερίνα, συνέχισε την υπέροχη δουλειά!

B.K. – Συγγραφέας

Κατερίνα μου, 

Όταν σε γνώρισα πριν από μερικούς μήνες και ξεκινήσαμε να συζητάμε περί βιβλίων και συγγραφής, μου είχες εκφράσει το πόσο σημαντική είναι η δημιουργία ενός προσχεδίου για έναν Άνθρωπο ο οποίος επιθυμεί να γράψει ένα βιβλίο. Για πολύ καιρό, όπως έχεις αντιληφθεί και η ίδια, αγνοούσα τη συμβουλή σου και έγραφα σκόρπια. Αυτό, όπως είναι φυσικό, δε βοηθούσε ιδιαίτερα. Αντιθέτως, δημιουργούσε μεγαλύτερη σύγχυση. Όλα αυτά μέχρι σήμερα που κάναμε την πρώτη μας συνεδρία. Η συζήτησή μας και ο τρόπος που μου έδειξες για να δημιουργήσω και να χρησιμοποιήσω το προσχέδιο, μου έδωσε τη διαύγεια την οποία χρειαζόμουν. Με βοήθησες να δω αυτό το βιβλίο γραμμένο, κάτι το οποίο μέχρι στιγμής δεν μπορούσα να το φανταστώ. Νιώθω πλέον πως έχω ένα χάρτη να ακολουθήσω για να με βοηθήσει να φτάσω εκεί που επιθυμώ. Θα σου πω για ακόμα μία φορά ότι νιώθω Ευγνώμων για αυτό και όπως σου υποσχέθηκα, θα δεσμευτώ για τη δημιουργία του προσχεδίου και τη συγγραφή μέχρι την ημερομηνία που έχουμε ορίσει! #Ευγνώμων

Παύλος Καστρινάκης – Minfullness Coach – Συγγραφέας

Μία απίθανη επαγγελματίας μα πάνω από όλα άνθρωπος! Ήταν δίπλα μου πριν ακόμα πραγματοποιήσω ένα από τα όνειρά μου, -να δημοσιεύσω το πρώτο μου βιβλίο- με υπομονή, χρόνο και άψογη εξυπηρέτηση! Θα ξαναδουλέψω μαζί της γιατί νιώθω οικεία και πάντα βρίσκει μία λύση σε όλα τα “προβλήματα” … Με δύο λέξεις “Ήρεμη δύναμη”!

Μαρία Αγγελή – Συγγραφέας

Είχα την χαρά και την τιμή να γνωρίσω την Κατερίνα μέσω του 1 to 1 writing coaching. Η συνεργασία μας ήταν άψογη και η βοήθειά της πολύτιμη για την καλύτερη διατύπωση σημείων του βιβλίου μου. Εξαιρετική επαγγελματίας, αλλά κυρίως ένας άνθρωπος που τον νιώθεις δίπλα σου από την πρώτη στιγμή.

Θοδωρής Σπηλιώτης – Συγγραφέας

Πριν το coaching, πραγματικά ήμουν αβέβαιη για το πως θα συνεχίσω το βιβλίο μου, γιατί ήμουν λίγο μπερδεμένη σε ότι αφορά τον τρόπο που πρέπει να το συγγράψω! Τώρα συνεχίζω με τον τρόπο που ξεκίνησα ( τον αφηγηματικό) και αυτό το χρωστάω σε εσένα! Ευχαριστώ για την βοήθεια και τον χρόνο σου.

Θεανώ Τσακυράκη – Συγγραφέας

Η συνεργασία μας ήταν άψογη! Με βοήθησες πάρα πολύ με τις διορθώσεις του βιβλίου μου, τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά. Ένιωσα πως είχαμε την τέλεια χημεία και εύχομαι να συνεργαστούμε και πάλι, σύντομα ❤️

Κέλλυ Λαμπρίδου – Συγγραφέας

Η Κατερίνα Τσαμπα είναι εξαιρετική επαγγελματίας και υπέροχος άνθρωπος. Μελετά με υπομονή και διεξοδικότητα αυτό που της έχει ανατεθεί και δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα, ξεπερνώντας ακόμη και τις αρχικές προσδοκίες του δημιουργού/πελάτη.

Ευγενική, φιλική και προσιτή, βρίσκεται πάντα εκεί για να σου δώσει τις καλύτερες συμβουλές και να σε βοηθήσει να πετάξεις προς την επιτυχία.

Από τις καλύτερες και πιο ανθρώπινες συνεργασίες που είχα.

John Emmans – Συγγραφέας

Η Κατερίνα είναι από τα άτομα που ακούν όταν μιλάς και με βάση τις ανάγκες σου, δίνει τη σωστή βοήθεια και τις σωστές συμβουλές. Επιμελήθηκε το βιβλίο μου πριν μερικούς μήνες και η συνεργασία μας ήταν άψογη.

Νεκταρία Μαρκάκη – Συγγραφέας

Σαν συγγραφέας που θέλει να δει το έργο του να παίρνει “σάρκα και οστά”, έκανα έρευνα για να βρω τους κατάλληλους συνεργάτες, που θα βοηθούσαν προς αυτή την κατεύθυνση. Άρχισα με την επιμέλεια των κειμένων. Έκανα casting υποψηφίων και αυτό που έψαχνα ήταν έναν άνθρωπο που θα σεβόταν το έργο μου, θα το προσέγγιζε με την προσοχή και το ενδιαφέρον που απαιτούνται απέναντι σε ό,τι είναι πολύτιμο, θα είχε γνώσεις, ανθρωπιά, σφαιρική ματιά και να είναι σε θέση να αφουγκραστεί τόσο τον δημιουργό όσο και τον αναγνώστη. Η Κατερίνα τα έχει όλα αυτά και ακόμα περισσότερα στοιχεία. Είναι κοντά μου, μοιραζόμαστε κάθε επόμενο βήμα μου, με συμβουλεύει, ενδιαφέρεται για την πορεία μου, μέσα στον άγνωστο για μένα κόσμο της συγγραφής και της έκδοσης, δεν έχει ίχνος εγωισμού και ανταγωνισμού και αγκάλιασε το βιβλίο μου σα να είναι δικό της. Τελικά δεν είναι απλά συνεργάτης, αλλά συνδημιουργός. Να πω ένα απλό ευχαριστώ; Είναι λίγο.

Αποστολία Βασιλείου – Συγγραφέας

Την Κατερίνα τη γνώρισα μέσα από την Όμορφη Ζωή. Μου έκανε εντύπωση η ευγένειά της και η ευκολία στην επικοινωνία μας. Οπότε, όταν ολοκλήρωσα το 3ο μου ebook ήξερα σε ποια θα το στείλω για επιμέλεια κειμένου. Και το αποτέλεσμα με δικαίωσε. Η Κατερίνα το επεξεργάστηκε με πολύ εύστοχες σημειώσεις και διορθώσεις και χωρίς να με κουράσει καθόλου με άσκοπες επικοινωνίες. Οπότε τώρα ξέρω σε ποια θα τη στείλω και το 4ο ebook όταν σκεφθώ το θέμα και το γράψω.
Κατερίνα, σε ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία !

Νίκος Αυγερινός, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης Και Ολιστικού Επιχειρείν

Έχω την τιμή και χαρά να έχω συνεργαστεί με την Κατερίνα στην επιμέλεια των κειμένων της ιστοσελίδας μου και στη συγγραφή άρθρων. Η Κατερίνα είναι πολύ συνεπής και συνεργάσιμη. Αγαπά πολύ αυτό που κάνει και φαίνεται στη δουλειά της.

Ειρήνη Λαζάρου – Ελ.Επαγγελματίας

Η Κατερίνα είναι άψογη επαγγελματίας και η συνεργασία μας υπήρξε εξαιρετική. Πάντα φιλική και εξυπηρετική, απαντούσε με υπομονή σε κάθε μου απορία. Η οργάνωσή της παίρνει 10/10. Πολύ ευτυχής που είχα την ευκαιρία να τη γνωρίσω και να δουλέψω μαζί της.

Όλγα Κ.-Ελ.Επαγγελματίας

Από τον πρώτο καιρό της συνεργασίας μου με την Κατερίνα, διαπίστωσα ότι η νέα μου συνεργάτης είναι ένας άνθρωπος ηθικός, με βαθιά γνώση του αντικειμένου, γεμάτη ιδέες και πολύ συνεπής στην δουλειά της.

Όσο προχωρούσε η συνεργασία μας αποδείχθηκε μία επαγγελματίας στην οποία μπορείς να στηριχτείς, πάντα ευγενική και με διάθεση να βοηθήσει.

Βακάλης Νίκος-Ελ.Επαγγελματίας

TESTIMONIALS ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ (ΜΑΘΗΜΑΤΑ)

Μια έκτακτη ανάγκη με οδήγησε στο να λείψω από το μάθημα και η Κατερίνα είχε την ευγενή καλοσύνη να το βιντεοσκοπήσει για χάρη μου. Αφού είδα όλο το μάθημα της επιμέλειας του συγγραφέα, θα ήθελα να την ευχαριστήσω για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Είμαι πολύ ευχαριστημένη! Θα το σύστηνα ανεπιφύλακτα.  Τα οφέλη που αποκόμισα από το μάθημα είναι να ξεχωρίζω τη χρήση των θαυμαστικών, των εισαγωγικών κ.α. Γενικώς, μετά από το μάθημα κατάλαβα πόσο χρήσιμη και αναγκαία είναι η επιμέλεια για εμάς τους συγγραφείς!  

Θεανώ Τσακυράκη

Πρόσφατα παρακολούθησα το μάθημα περί επιμέλειας του συγγραφέα, από το οποίο έμεινα συνολικά πάρα πολύ ικανοποιημένη. Παρόλο που κάποια από τα θέματα τα οποία ειπώθηκαν τα γνώριζα ήδη, ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον να ακούσω τις απόψεις των συναδέλφων/συμμαθητών, απόψεις που ήρθαν να συναντήσουν δικές μου και να απαντήσουν σε απορίες που είχα μέχρι εκείνη τη στιγμή. Έχοντας ολοκληρώσει το μάθημα νιώθω ότι έχω εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο τη συγγραφική μου φαρέτρα και αισθάνομαι πιο ασφαλής σχετικά με τα τελικά μου κείμενα. Θεωρώ ότι κάθε συγγραφέας είτε επαγγελματίας είτε ερασιτέχνης όπως είμαι εγώ, εφόσον σέβεται τον εαυτό του και την τέχνη που υπηρετεί, “οφείλει” να επιμελείται πρώτος τα κείμενά του και τα μαθήματα της Κατερίνας είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθει να το κάνει με τον καλύτερο τρόπο αυτό.

Γιώτα Βασιλείου

Καταρχάς να αναφερθώ για μία ακόμα φορά στο υπέροχο κλίμα που υπάρχει κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. Δεύτερον να πω πως έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από το μάθημα, όπως και την προηγούμενη φορά. Τώρα βέβαια και λίγο παραπάνω, καθώς η επιμέλεια ήταν κάτι που πάντα με ενδιέφερε περισσότερο. Όχι πως το networking, δεν με ενδιέφερε, απλά δεν είχα δώσει εγώ τόση βαρύτητα στα social όλο αυτό τον καιρό. Πράγμα το οποίο πάλι προσπαθώ να αλλάξω, σιγά σιγά και αυτό χάρη στο πρώτο μάθημά μας.

Από το μάθημα της επιμέλειας, λοιπόν, κράτησα αρκετά πράγματα και καλύφθηκαν πολλές απορίες μου για άλλα που δεν ήμουν εκατό τοις εκατό σίγουρος. Ευχαριστώ για αυτό. Έτσι, νιώθω πλέον πως έχω περισσότερα εφόδια για να κάνω την επιμέλεια του συγγραφέα, πριν το σύγγραμά μου, φτάσει στα χέρια κάποιου επαγγελματία (τα δικά σου)

Χρήστος Σκοπίδης

Το μάθημα ήταν χορταστικό και διήρκεσε παραπάνω από μία ώρα, ώστε να έχουμε όλοι τον χρόνο να ρωτήσουμε και να συμμετάσχουμε. Ο μικρός αριθμός συμμετεχόντων ήταν για μένα ένα θετικότατο στοιχείο, καθότι στην ουσία γίναμε μια παρέα ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα.

Οι οδηγίες ήταν απλές, σαφείς και κατανοητές, άμεσα εφαρμόσιμες.

Η μέθοδος μετάδοσης πειστική, ώστε να άισθανθουμε οτι πρέπει και μπορούμε να δραστηριοποιηθουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Περιμένω με χαρά τα επόμενα μαθήματα!

Αγγελική Ζούμπου

Για αρχή, να πω ότι έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την όλη διάρκεια του μαθήματος και την ευχάριστη παρέα. Ο τρόπος παράδοσης του μαθήματος ήταν ενδιαφέρον και πάρα πολύ προσιτός. Σε αυτό βοήθησε πολύ και το φιλικό περιβάλλον το οποίο αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια του. Οι πρακτικές και οι συμβουλές σου Κατερίνα, με βοήθησαν να κατανοήσω την δύναμη που έχουν τα social media και ήδη , από την επόμενη, άρχισα να ασχολούμαι πιο ενεργά ( πιο ενεργά για εμένα τουλάχιστον) και ευελπιστώ στο μέλλον να το κάνω ολοένα και περισσότερο. Θα συμβούλευα δίχως δεύτερη σκέψη, οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για την συγγραφή και όχι μόνο, να παρακολουθήσει τα μαθήματα σου. Μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει. Ανυπομονώ να κάνουμε το δεύτερο μάθημα και να μάθουμε πράγματα για την επιμέλεια, περνώντας άλλο ένα ευχάριστο απόγευμα. Μέχρι τότε να είσαι καλά και να περνάς όμορφα. Σε ευχαριστώ.

Χρήστος Σκοπίδης

Ευχαριστώ πολύ για το μάθημα networking.

Η αλήθεια είναι δεν είμαι και η καλύτερη στο networking αλλά προσπαθώ να βελτιώνομαι. Με βοήθησε το μάθημα φυσικά και πιστεύω ότι έχω να μάθω και άλλα πολλά από τα μαθήματα της Κατερίνας. Θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα. Το μάθημα αυτό καθεαυτό δεν είναι μόνο που μετράει, είναι η αλληλεπίδραση και μετά το ενδιαφέρον της Κατερίνας και το υλικό που ετοιμάζει και στέλνει. 

Αναστασία Ιωακειμίδου