Περί συγγραφής
Το video ως προώθηση του βιβλίου σου

Το video ως προώθηση του βιβλίου σου

Αν βλέπεις τη συγγραφή επαγγελματικά, τότε χρειάζεσαι τα video ως προώθηση του βιβλίου σου. Τα video δεν αφορούν μόνο μεγάλες επιχειρήσεις αλλά και τη δική σου!

Το video για τους συγγραφείς είναι μια στρατηγική. Δημιουργώντας το κανάλι σου στο You Tube σε βλέπουν περισσότερα μάτια. Αν θες να κάνεις εξαιρετικά video επικοινώνησε με την Guru του είδους, τη φίλη μου Χριστίνα .

Εγώ, με το άρθρο μου, θέλω να σου πω το γιατί να κάνεις video.

Πέρα από τους άλλους τρόπους που σου αναφέρω στα άλλα άρθρα του blog όπως πχ το να κάνεις το δικό σου blog ή το email marketing κλπ, το video είναι ένας ακόμα τρόπος για να προωθήσεις το βιβλίο σου. Κι αν δεν έχεις εκδώσει ακόμα, μπορείς να ξεκινήσεις να “προετοιμάζεις το έδαφος”.

Δεν έχει σημασία η ηλικία σου ή αν ξέρεις να κάνεις βίντεο. Είμαστε στην ψηφιακή εποχή και οφείλουμε να προσαρμοστούμε σε αυτήν. Αν σε ενδιαφέρει το βιβλίο σου να πουλάει, χρειάζεται να δοκιμάσεις πολλά, άρα να μάθεις πολλά.

Κάν’ το όπως ο άλλος

Δεν λέω να αντιγράψεις αλλά να εμπνευστείς ή, όπως τώρα, να παραδειγματιστείς. Οι συγγραφείς που ζουν και γράφουν στο εξωτερικό, χρησιμοποιούν το video ως προώθηση κατά κόρον. Στην Ελλάδα είναι ακόμα στα σπάργανα. Κάνε τη διαφορά και ξεκίνα άμεσα!

Κάν’ το όπως ο άλλος και ακόμα καλύτερα θα συμπληρώσω.

Το YouTube ανήκει στη Google και είναι ίσως ο μεγαλύτερος ιστότοπος χρήσης video. Είναι μια ακόμα μηχανή αναζήτησης.

Σου θυμίζω ότι στο άρθρο μου για το πόσο χρειάζεσαι ένα blog σου αναφέρω πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεσαι στη Google. Το video ως προώθηση είναι εξαιρετικό εργαλείο για να δουν το βιβλίο σου και άτομα που διαφορετικά δεν θα το είχαν ανακαλύψει. 

Ξέρεις ποιος είναι ο βασικός λόγος να κάνεις video για προώθηση στο Youtube; Είναι δωρεάν.

Και μέσω των video σου δημιουργείς μια κοινότητα αναγνωστών με τους οποίους αλληλεπιδράς και επικοινωνείς.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να επενδύσεις για την εκπαίδευσή σου.

  • Δημιουργείς το κανάλι,
  • γράφεις στοχευμένα κείμενα,
  • φτιάχνεις τα σενάρια,
  • παίρνεις τον εξοπλισμό και…

είσαι έτοιμος για να δημιουργήσεις τα video για να προωθήσεις το βιβλίο σου!

Προκάλεσε συναίσθημα

Με τα video ο αναγνώστης σου σε βλέπει, σε ακούει, έρχεται κοντά σου! Κι αυτό θέλεις! Δημιουργείς μια συναισθηματική σύνδεση μαζί του.

Ό,τι χρειάζεσαι είναι 3-5 λεπτά σε video για σε γνωρίσει ο αναγνώστης και να δει το πάθος σου, τον τρόπο που μιλάς και τελικά να σε εμπιστευτεί. Μην ξαφνιαστείς αν λίγο καιρό μετά τα video σου αυξηθούν οι πωλήσεις του βιβλίου σου.

Δείξε τον άνθρωπο πίσω από τις λέξεις

Επικοινώνησε με τη Χριστίνα και απογείωσε τις πωλήσεις του βιβλίου σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *